Selen Görgüzel Enerjik Kalmak İçin İlginç Bir Yolu Tercih Ediyor! Anne Sütü İçiyor

Selen Görgüzel Enerjik Kalmak İçin İlginç Bir Yolu Tercih Ediyor! Anne Sütü İçiyor
Ünlü isimlerden Hamdi Alkan ile geçtiğimiz yıl evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel, adından söz ettirmeye devam ediyor. Görgüzel, son olarak Nişantaşı'nda ilginç bir görüntüyle kameralara yakalandı.

Elinde bir şişeye doldurulmuş anne sütüyle görüntülenen Görgüzel, bebeğini emziren arkadaşından süt alıyordu. Bu alışılmadık sahne ve Görgüzel'in yaptığı açıklamalar, dikkatleri üzerine çekti.

Geçen yılki boşanma sonrası sessizliğini koruyan Görgüzel'in, anne sütü tüketme tercihi, sağlıklı yaşam ve enerji kaynağı arayışlarını yansıtıyor. Özellikle bebeğini emziren annelerin yararlandığı anne sütünün, Selen Görgüzel'in yaşam tarzındaki ilginç bir detay olarak karşımıza çıkması, takipçilerini şaşırttı.

Görgüzel'in bu tercihi, hem sağlık hem de özel yaşamına dair merak uyandırdı. Sosyal medyada da geniş yankı bulan bu olay, ünlü ismin hayranları arasında konuşulmaya devam ediyor.

Gerçek Anne Sütü İçiyor

Selen Görgüzel, Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Elinde tuttuğu pet şişeyle dikkat çeken ünlü isim, verdiği açıklama ile herkesi şaşırttı. Görgüzel, "Bebeğini emziren arkadaşımdan sağdığım gerçek anne sütü... Saf ve doğal anne sütü. Bu tür sıvıların hızla tüketilmesi gerekiyor. Enfeksiyonlarla mücadelede etkili olduğu biliniyor. Şu dönem yoğun bir çalışma temposundayım, vitamin desteği alsam da yorgunluğumdan tamamen kurtulamıyorum. Bir doktor önerisi üzerine böyle bir yönteme başvurdum. Ayrıca kanser hastalarının da yararlandığına dair bilgiler mevcut. Günden güne daha fazla insan tarafından fark ediliyor. Özellikle enfeksiyonlarla mücadelede gerçek anlamda doğal bir antibiyotik olarak kabul ediliyor" şeklinde konuştu.

64e0506286b2446270147661.webp

Kendi vücuduna ayının kanını enjekte ettirmek amacıyla araştırma yaptığını belirten ünlü isim, "Ayıların uzun süreli uykusu kas kaybını engelliyor ve yapılan çalışmalar, hayvanların kanının insan sağlığına olumlu etkileri olduğunu gösteriyor. Şu an nerede yapılacağı konusunda araştırmalarımı sürdürüyorum, bu işlemi gerçekleştireceğim. Özellikle kas ve kemik sağlığına olumlu katkıları olduğu belirtiliyor" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Daha önce yüzüne sünnet derisinden elde edilen kök hücre enjeksiyonu yaptıran Selen Görgüzel, bu konuda ise şunları dile getirmişti: "Anlatsam inanmayabilirsiniz, ancak bu benzersiz bir yöntem. Sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler, cildin bakımında büyük bir etki yaratıyor. Ben de bu yöntemi kullanarak cilt bakımı yaptırdım. Bu yöntem tamamen yasal ve gerekli tüm izinler alınmış durumda" şeklinde açıklama yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.