Nilüfer’den Keyifli 25 Yaş Açıklaması

Nilüfer’den Keyifli 25 Yaş Açıklaması
Başarılı şarkıcı Nilüfer konser vererek sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Önceki gün Harbiye Cemil Topuzlu açık hava tiyatrosunda konser veren Nilüfer, müzikseverlerle ve hayranları ile buluştu.

Başarılı şarkıcı Nilüfer seslendirdiği pek çok şarkı ile dinleyenleri mest etti. Güzel şarkılarının yanı sıra bir yandan da dinleyicisi ile sohbet ederek keyifli anlar yaşadı.

Sensiz olmaz ve erkekler ağlamaz gibi efsane şarkılarla konserine başlayan Nilüfer pek çok birbirinden güzel ve unutulmayan şarkılarını seslendirmeye devam etti. Dinleyicileri ile yaptığı sohbette ise 51 yıldır şarkı söylediğini ve kendini 25 yaşında hissettiğini söyledi. Güzel şarkıcı Nilüfer kendini çok genç hissettiğini ve yaşlanmaya hiç niyeti olmadığını da ifade etti. Ayrıca Z kuşağı ile daha arasının oldukça iyi olduğunu söyleyen şarkıcı Nilüfer keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Uzun süredir şarkıcı olan Nilüfer pek çok başarılı şarkıyı imza atarak büyük bir kitlenin hayranlığını kazanmıştı. Bu hayranlık halen devam ederken şarkıcı Nilüfer sıklıkla konser vererek dinleyicileri ile buluşmaya da devam ediyor. Ruhen kendini genç hissettiğini ifade eden güzel şarkıcı bir yandan Z kuşağı ile arasının iyi olduğunu ifade etti.

64cb431386b24a2b507e4dd5.webp

Güzel Sanatçı Konserlerine Devam Ediyor

Özellikle Yaz aylarının gelmesi ile birlikte konserlerin artmasıyla pek çok şarkıcı konser vererek hayranları ile buluşuyor. Uzun yıllardır başarılı müzik yaşantısına devam eden Nilüfer de yaz aylarında hayranları ile bir araya geliyor. Başarılı şarkıcı Nilüfer unutulmayan birbirinden farklı şarkıları seslendirmişti. sesiyle en çok beğenilen şarkıcılardan biri olarak konserlerine devam ediyor.

Şimdilerde yakın zamanda verdiği açık hava konserinde sevenleri ile buluşan şarkıcı Nilüfer kendini genç hissettiğini ifade ederek pek çok kişiyle güzel bir sohbet etmişti. Bir yandan Z kuşağı ile arasının iyi olduğunu ifade eden şarkıcı Nilüfer eğlenceli şarkıları unutulmayan slow şarkıları ile pek çok efsane şarkıyı seslendirdi. Açık hava konseri veren şarkıcı Nilüfer başarılarıyla pek çok kişinin hayranlığıyla konserlerde dinleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Sahne hayatına aktif şekilde devam eden şarkıcı Nilüfer kendine 25 yaşında hissettiğinde ifade ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum