Murat Kurşun alkolü fazla kaçıran hayranı yüzünden havuza düştü!

Murat Kurşun alkolü fazla kaçıran hayranı yüzünden havuza düştü!
Ünlü sanatçı Murat Kurşun, Bursa'da bir mekandaki sahnesinde sarılmaya çalışan bir hayranıyla birlikte havuza düştü. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Özel hayatı ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla fantezi müziğin sevilen ismi Murat Kurşun talihsiz bir kaza yaşadı. Ünlü türkücü Bursa'daki bir mekanda geçtiğimiz hafta sonu konser verdi. Kurşun'un yanına gelmek isteyen alkollü hayranı koşarak sahneye gelirken bir anda hızını alamadı ve olanlar oldu.

Şarkı söylerken bir anda hayranının hamlesiyle kendisini havuzda bulan türkücü neye uğradığını şaşırdı. Kurşun'un havuza düşüren hayranı ise yanına giderek özür diledi.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Hayranının özrünü kabul eden şarkıcı çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarılırken o anlar da bir kişi tarafından kaydedildi.

Havuza düştüğü görüntüyü Instagram hesabından yayınlayan Kurşun, "Geçen hafta Bursa'da sahne aldığım bir mekanda alkolün dozunu kaçıran abimiz beni havuza itti. Ben de bir anda ne olduğunu şaşırdım. Hatta belimi, dizimi havuzun dibine çarptım" ifadelerini kullandı. Ünlü türkücünün bu anları ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.