Güzel Oyuncu Melis Sezen Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Güzel Oyuncu Melis Sezen Beğeni Yağmuruna Tutuldu
Güzel oyuncu Melis Sezen pek çok başarılı proje ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Özellikle kanalda ekranlarında yayınlanan sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri ile pek çok kişinin hayranlığını kazanmıştı. Ünlü oyuncu şimdilerde özel hayatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi ünlü oyuncularla birlikte yer alan Melis Sezen burada tüm güzelliği ile Derin karakterine hayat vermişti. Bu sezon ise Murat Ünalmış ile birlikte Gül Cemal dizisinde oynamış ve Deva karakterine hayat vermişti. Burada da dikkatleri üzerine çekmiş ve Murat Ünalmış ile başrolleri paylaşmıştı.

Melis Sezen, pek çok başarılı projede yer almasıyla güzelliği ile en çok beğenilen oyuncular arasında yer alıyor. Şimdilerde iş insanı Atilla Bingöl ile ilişkisi Tam gaz devam ediyor.

64cb48c4a468601cd4d7f786.webp

Ünlü Oyuncunun Tekne Pozu

Melis sezenler tatil yaparken teknede paylaştığı pozu takipçileriyle paylaştı. Çok kısa bir süre içerisinde binlerce beğeni alan fotoğraf hayranları tarafından Çok beğenildi. Takipçileri tarafından yoğun ilgi gören Melis Sezen’in tekne pozu çok konuşuldu.

Geçtiğimiz aylarda Marie Claire dergisine poz veren Melis Sezen, dergiye verdiği pozlarla da oldukça beğenilmişti. Dikkat çeken pozları birbirinden tarz ve hoş kostümleri ile derginin yeni sayısı için objektif karşısına geçmişti.

Aşk hayatı hakkında soru sorulan güzel oyuncu Melis Sezen daha önce hiçbir şey bilmediğini ve aşka kendini açtığını ifade etti. Aşk hayatı ile ilgili bir yolculukta olduğunu ifade eden Melis Sezen, ilişkisine mutlu bir şekilde devam ediyor.

Eşin sana sevgilisi Atilla Bingöl ile tatilde olan Melis Sezen sevgilisinin objektifine poz verdi. Sosyal medyada paylaştığı Bu pozuyla da beğeni yağmuruna tutuldu. Geçtiğimiz zamanlarda yine Yunanistan’da tatil yapan Melis Sezen burada da elbisesiyle verdiği pozla olay olmuştu. Başarıları ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Melis Sezen’in şimdilerde ekranların aranan yüzleri arasında yer alıyor. Yakın zamanda final yapan Gül Cemal dizisinde Deva karakterine hayat veren Melis Sezen burada da başarısını ortaya koymuştu. Fox ekranlarında yayınlanan dizide Murat Ünalmış ile başrolleri paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.