Çağlar Ökten Eşi Seda Sayan Hakkında Açıklama Yaptı!

Çağlar Ökten Eşi Seda Sayan Hakkında Açıklama Yaptı!
Ünlü şarkıcı Seda Sayan ile genç şarkıcı Çağlar Ökten’in mutlu evlilikleri hakkında sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Çift, geçtiğimiz yıl Beşiktaş’taki bir otelde sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuş ve bu olay uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Farklı yaşlarına rağmen mutlu bir birliktelik yaşayan çift, sosyal medya hesaplarından aşk dolu paylaşımlar yaparak takipçilerini sevince boğuyor.

Son olarak Miami’ye tatile giden çiftten Çağlar Ökten, eşiyle çekilen bir aşk dolu kareyi “Çiçek karım” notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. Bu romantik paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı ve takipçileri tarafından sevgi dolu yorumlarla karşılandı. Çiftin mutluluğu, yakın çevreleri ve sevenleri tarafından da destekleniyor.

Ayrıca, Seda Sayan’ın geçmişte Kadir Doğulu’nun gece kulübünde bir kadınla çıkan samimi görüntüleriyle ilgili yaptığı açıklamalar da gündemde yer buldu. Seda Sayan, eşiyle birlikte kulübe gitmeyi tercih ettiklerini ve böyle durumlarla ilgili cevap hakkı vermediğini belirtti.

Aşk Dolu Paylaşım Yaptılar

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in aşk dolu paylaşımları ve mutlu birlikteliği, magazin dünyasında ilgiyle takip ediliyor. Çiftin birbirlerine olan sevgisi ve saygısı, her geçen gün daha da büyüyerek devam ediyor. Çağlar Ökten’in “Çiçek karım” notuyla yaptığı romantik paylaşım, hayranlarını duygulandırırken, çiftin birbirlerine olan bağlılığı da takdirle karşılanıyor. Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve genç eşi Çağlar Ökten’in aşk dolu paylaşımları, magazin dünyasında büyük ilgi uyandırıyor. Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan çift, farklı yaşlarına rağmen mutlu bir birliktelik yaşıyor. Sosyal medya hesaplarında birbirlerine olan sevgi dolu mesajlar ve romantik kareler paylaşan çift, takipçilerinin de beğenisini kazanıyor. Miami’de tatil yaparken çektikleri bir fotoğrafı “Çiçek karım” notuyla yayınlayan Çağlar Ökten, takipçilerinin yoğun ilgisine maruz kaldı.

Ayrıca Seda Sayan’ın, eşi Kadir Doğulu’nun gece kulübünde bir kadınla samimi görüntüleriyle ilgili yaptığı açıklamalar da gündemde dikkat çekti. Sayan, eşiyle birlikte kulübe gitmeyi tercih ettiklerini ve böyle durumlarla ilgili cevap vermediğini ifade etti.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in aşkı, hem sevenlerini hem de takipçilerini duygulandırıyor. Romantik paylaşımları ve birbirlerine olan sadakatleri, çiftin mutluluğuna katkı sağlayan önemli etkenlerden biri olarak görülüyor. Hayranları, bu güzel çiftin birlikte mutlu bir gelecek geçirmesini dört gözle bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.