Akasya Durağı'nın Can'ı Erimşah Bora'nın Değişimi Şaşırtıyor! Çocuk Yıldızın Görünüşüne Şaşkınlıkla Bakılıyor

Akasya Durağı'nın Can'ı Erimşah Bora'nın Değişimi Şaşırtıyor! Çocuk Yıldızın Görünüşüne Şaşkınlıkla Bakılıyor
2008 ile 2012 yılları arasında televizyon ekranlarında yayınlanan Akasya Durağı dizisi, geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı.

Yıllar içinde dizinin oyuncularının dış görünüşlerindeki değişim, izleyicileri şaşırtıyor. Akasya Durağı'nın çocuk yıldızı Erimşah Bora ise artık tamamen farklı biri haline gelmiş durumda. Dizide Sinan ve Gülbin çiftinin oğlu Can karakterini canlandıran Erimşah Bora, dizi final yaptıktan sonra oyunculuğa ara vermişti. Şu an 24 yaşında olan Erimşah Bora'nın güncel hali herkesi şaşkına çeviriyor. Akasya Durağı'nın haylaz Can'ı Erimşah Bora'nın bu dönüşümü gerçekten inanılmaz. İşte Akasya Durağı'ndaki Can karakterini oynayan Erimşah Bora'nın inanılmaz değişimi...

akasya-duraginin-cani-erimsah-boranin-inanilmaz-degisimi-sana-ab5c0694.jpg

Can'ı Erimşah Bora'nın Şaşırtıcı Değişimi

Bir dönemin fenomen dizisi Akasya Durağı'nda Sinan'ın haylaz oğlu Can karakterine hayat veren Erimşah Bora, yıllar sonra ortaya çıktı. Bora'nın dönüşümü, büyük ilgi uyandırdı. 2008 ile 2012 yılları arasında televizyon ekranlarını sallayan Akasya Durağı oyuncularının zaman içindeki değişimleri, izleyicilerin merakını cezbetmeye devam ediyor. Televizyonun tekrarlarında bile büyük ilgi gören dizinin oyuncularının bugünkü halleri, dizi hayranları tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, Akasya Durağı'nın unutulmaz çocuk yıldızı Erimşah Bora da dikkat çekiyor. Dizide Sinan ve Gülbin çiftinin oğlu Can karakterine can veren Erimşah Bora, dizinin sona ermesinin ardından adeta izini kaybettirdi.

akasya-duraginin-cani-erimsah-boranin-inanilmaz-degisimi-sana-ab5bc148.jpg​​​​​​​

24 Yaşında Ortalığı Kasıp Kavuruyor

24 yaşındaki Erimşah Bora'nın şimdiki görünümü, büyük bir değişim geçirdiğini gözler önüne seriyor. Akasya Durağı'nın unutulmaz Can karakteri olarak tanınan Bora'nın dönüşümü, 'yok artık' dedirtiyor. Dizi boyunca çocuk yıldız olarak izleyici karşısına çıkan Bora, zaman içinde adeta farklı birine dönüştü. İlerleyen yaşına rağmen hala tanınabilirliğini koruyan oyuncunun güncel hali, hayranlarını şaşırtıyor. Ancak uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Bora'nın sosyal medyada da sessizliğe bürünmüş olması, merak konusu. Akasya Durağı'nın izleyicileri, Erimşah Bora'nın son durumu hakkında daha fazla bilgi almak için sabırsızlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.