Sokağa çıkma yasağı için ‘Cumartesi’ söylentisi

Sokağa çıkma yasağı için ‘Cumartesi’ söylentisi
Ülke genelinde koronavirüs ile mücadele tüm hızıyla devam ederken, ‘Sokağa çıkma yasağı’ ile ilgili söylentilerde gün geçtikçe çoğalıyor. 

Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Hem Alanya’da hem de Türkiye’de, yetkililerin tüm evde kalın çağrılarına rağmen vatandaşların sokağa çıktıkları gözlenmeye devam ediyor. Konuyla ilgili uzmanlar ise eğer sokağa çıkışlar devam ederse virüsün önlenemez şekilde yükseleceğini her platformda dile getiriyor. 

SOKAĞA ÇIKMAK YASAKLANACAK MI?

Bu şartlar altında vatandaşların aklında ise tek bir soru var? Sokağa çıkma yasağı ne zaman ilan edilecek? Konuyla ilgili hem uzmanların yorumları hem de vatandaşların istekleri doğrultusunda sokağa çıkma yasağının ne zaman ilan edileceğine dair iddialarda gün geçtikçe çoğalıyor. 

CUMARTESİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BEKLENİYOR

Uzmanlar, bir çok platformda ülkede virüsün pazartesi günü en yüksek seviyeye çıkacağı konusunda vatandaşları uyarırken, sağlık bakanlığına yakın kaynaklardan alınan bilgiler, uzmanların pazartesi günü uyarısı karşısında ülkede geçici süreli bir sokağa çıkma yasağı ilan edileceğine işaret ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir