Ponto MK Gerger Spor'dan Mehmet Kuş'a Kupalı Ziyaret

Ponto MK Gerger Spor'dan Mehmet Kuş'a Kupalı Ziyaret
Doğduğu şehrin futbol takımına sahip çıkmıştı, kupayı da alarak tüm yönetim Adıyaman'dan Alanya'ya ziyaretine geldiler..

Doğduğu şehrin futbol takımına sahip çıkmıştı, kupayı da alarak tüm yönetim Adıyaman'dan Alanya'ya ziyaretine geldiler.. Alanya'da geldiği yeri unutmayan hayırsever iş insanı Mehmet Kuş doğduğu şehrin futbol takımına sahip çıkarak şampiyon olmasına vesile oldu. Şampiyonluğun ardından kupayı alan Ponto MK Gerger Spor yönetimi Alanya'ya kupayla birlikte gelerek sevinçlerini Mehmet Kuş ile birlikte paylaştılar.

Mehmet Kuş'un Gerger spora verdiği maddi destek ve oyuncu transferi sayesinde bir anda takım gurubunda birinciliğe çıkıp yenilmez takım unvanını alan Ponto MK Gerger Spor futbol takımı Futbol federasyonunun kararı ile şampiyonluğu ilan edilerek bal ligine çıkmıştı. İş Adamı Mehmet Kuş'un takımı sahiplenmesinden sonra kulüp yönetimi aldığı kararla takımın adını Ponto MK Gerger Spor yaparak değişiklik yaptı. Alanya'da hayırsever kişiliği ile ön plana çıkan Mehmet Kuş, hem Alanya'da hem de memleketi Adıyaman'da çok seviliyor.

Alanya'da Mehmet Kuş'u ziyarete gelen Ponto MK Gerger Spor ekibinde Başkan Özgür Cihan Metin, Başkan Yardımcısı Sait Efe, Yönetim Kurulundan Hüseyin Polat, Şeyhmuz Akdoğan, Mehmet Acar, Selim Tekin, Cengiz Aksoy, Fatih Acar, Haci Ramazan Özcan, Sportif Direktör Mehmet Ergül, Teknik heyetten Ahmet Tekin ve Mustafa Atlıhan katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir