Pes etmedi tam 30'uncu denemesinde ehliyet sahibi oldu

Pes etmedi tam 30'uncu denemesinde ehliyet sahibi oldu
Bursa'da yaşayan Sebahattin Bozbulut, 73 yaşında 30'uncu denemesinde sürücü belgesi aldı. ''3 sene önce ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı 2 bin TL’lik bir trafik cezası aldım. Pes etmedim, ehliyetimi alana kadar devam ettim" ifadelerini kullandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan 73 yaşındaki Sebahattin Bozbulut'a üç sene önce tarım işlerinde kullandığı traktörü ve otomobili ehliyetsiz kullandığı için polis ekipleri tarafından ceza kesildi. Bunun üzerine Bozbulut, ehliyet almaya karar verdi.

2018 yılının sonlarında sürücü kursuna kaydını yaptıran Bozbulut, girdiği sınavlarda başarısız oldu. Bozbulut, 30'uncu denemesinde sınavları geçip, Sürücü Belgesi almaya hak kazandı. Ehliyetine kavuştuğu için mutlu olduğunu belirten Bozbulut, "Ben elimden geleni yaptım. Hocalarımın dediklerini uyguladım. Ehliyetimi aldım. Gençlere tavsiyem, asla başarmaktan vazgeçmemeliler" dedi.

'PES ETMEDİM'

Bozbulut, "2018’den bu yana ilk sürücü kursunda 4, ikinci sürücü kursunda ise 3 tane dosyayı yakarak sürücü kurslarında başarısız oldum. Ancak bu kursa başladıktan sonra nihayet ehliyetimi aldım. Üç sene önce ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı bir defa 2 bin TL’lik bir trafik cezası aldım. Pes etmedim, ehliyetimi alana kadar devam ettim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.