Müftü İlhan, gençlerle sabah namazında buluştu

Müftü İlhan, gençlerle sabah namazında buluştu
Alanya Müftülüğü tarafından her hafta pazar günleri düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları ara vermeden devam ediyor.

Sabah Namazı Buluşması kapsamında son olarak Alaaddinoğlu Camii’ndeki programa başta Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan olmak üzere çok sayıda genç ve vatandaş katıldı.

Program kapsamında Sabah Namazından önce Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, cemaatle sabah namazı kılındı, ardından salavat ve tesbihatlar yapıldı. Akabinde ise Müftü İlhan tarafından İbrahim Suresi'nden ayeti kerimelerin tefsiri yapıldı.

Programla ilgili bilgi veren ve düzenlenen sabah namazı buluşmalarına tüm Alanya halkını davet eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan şu ifadelere yer verdi: "Düzenlediğimiz sabah namazı buluşmalarımızda dinimizin iki ana kaynağı olan Kur’an-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin Hadis-i Şeriflerini okuyup anlayarak hayatımıza tatbik etmek için gayret sarf ediyoruz. Cemaatimizle birlikte sabah namazımızı idrak ediyor, tesbihatımızı yapıyoruz. Ardından sohbetimizi yapıp Ümmeti Muhammed için, birlik ve beraberliğimiz için dualar yapıyoruz. Bu tür programlar aynı zamanda bizlerin daha da birlik, beraberlik ve kaynaşma içerisinde olmamızı sağlıyor. Bu vesileyle her hafta Pazar günü düzenlenen sabah namazı buluşmalarımıza, her Salı günü Alış Camiinde düzenlediğimiz Hadis Sohbetlerine ve her hafta farklı bir camide düzenlediğimiz hatim programlarımıza tüm Alanya halkını davet ediyorum" dedi.

Bir sonraki Sabah Namazı Buluşması 23 Şubat 2020 Pazar Günü Uluiş Camiinde düzenlenecek olup tüm halk davetlidir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir