Mağdur kadına yardım eli uzattık!

Mağdur kadına yardım eli uzattık!
Dün öğle saatlerinde haber merkezimize ulaşarak yardım isteyen 75 yaşındaki kadın vatandaşa, kayıtsız kalmayan Alanya Medya ekibi sorunun çözülmesine aracılık etti.

Bir süredir Alanya'da yaşayan  ancak ekonomik nedenlerle daha ucuz olduğu için evini Serik'e taşıyan 75 yaşındaki bir kadın vatandaş, sokağa çıkma yasağı nedeniyle Alanya'da eşyalarını koyduğu bir depoda mahsur kaldı. Bir çok yerden yardım isteyen ancak çözüme ulaşamayan kadın vatandaş, son olarak haber merkezimize yardım çığlığını iletti.

İmtiyaz sahibimiz Uğur Kısa'nın öncülüğünde kadının yardım çığlığına kayıtsız kalmayan Alanya Medya ekibi, 75 yaşındaki mağdur kadının sorununu Alanya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne iletti. Dün itibariyle yapılan çalışmalar kapsamında, mağdur kadının eşyaları sosyal hizmetler müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah itibariyle Serik'teki evine nakledildi. Yaşı gereği sokağa çıkma yasağına takılan kadın vatandaş ise özel tedbirler eşliğinde Serik'e ulaştırıldı.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan 75 yaşındaki kadın vatandaş, Ben, ekonomik sebepler nedeniyle evimi Serik'e taşımıştım. Bir kısım eşyamı götürdüm, ancak bir kısımını da götürmek için Alanya'ya geldiğimde sokağa çıkma yasağı nedeniyle bir depoda adeta mahsur kaldım. Cebimdeki parayı da bu süreçte harcadım. Bir çok merciden yardım istedim ancak yardım alamadım. Son olarak ekibinize ulaştım ve sizler de beni kırmayarak bana yardımcı oldunuz.  Şu an sorunum halloldu, hem kendim hem de eşyalarım Serik'e götürüldü. Devletimize teşekkür ediyorum. Uğur bey nezdinde tüm Alanya Medya ailesine de benim yardım çığlığıma kayıtsız kalmadığı için sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir