O düğüne tepki yağdı: Önlemler hiçe sayıldı

O düğüne tepki yağdı: Önlemler hiçe sayıldı
Dün gece Alanya’da bir otelde yapılan düğünde siyasilerin maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaması Alanya’da tepkilere neden oldu.

Haber: Fikri Berker Pakna

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgını kapsamında düğünlerde maske ve mesafe kuralına uygun olarak en fazla bir saatliğine izin verip, yemekli ve çalgılı düğüne de onay vermemesine rağmen Alanya'da Mimar Cüneyt Darı'nın otelindeki düğünde maske ve sosyal mesafe kuralına uygun hareket edilmemesi, hijyen tedbirleri alınmaması Alanya kamuoyunda tepkilere neden oldu. 

YASAĞA RAĞMEN YEMEKLİ DÜĞÜN?
Koronavirüs salgını nedeniyle Covid 19 testi pozitif çıkan, 14 gün karantina altında tutulduktan sonra ikinci testinin negatife dönüşmesi sonrası görevine dönen Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin ile çok sayıda davetlinin katıldığı düğünün yemekli oluşu ise gözlerden kaçmadı. 

CEZA ALACAKLAR MI?
Alanya'da Koronavirüs tedbirlerinin uygulanması için gecesini gündüzüne katan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in oteldeki yemekli düğüne ilişkin otel ve düğüne katılanlar hakkında cezai işlem uygulayıp, uygulamayacakları ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.