Arıkan startı verdi

Arıkan startı verdi
Alaiye Kasap sahibi ve ALESO Denetim Kurulu Başkanı Arıkan, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek adına örnek bir kampanyaya imza attı. Askıda et kampanyası başlatan Arıkan, "Bayramda evine et girmeyen vatandaş kalmasın" dedi

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Alaiye Kasap sahibi ve Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Denetim Kurulu Başkanı Selman Arıkan, Alanya'da örnek bir kampanyaya imza attı. Arıkan, askıda et kampanyası başlatarak, Kurban Bayramı'nda birçok vatandaşın evine et götürmesini sağlamayı hedefliyor. Pandemi süreci nedeniyle ekonomik sıkıntı içerisine giren vatandaşların kurban kesemeyeceğini düşünerek yola çıkılan kampanyaya ilk bağışı 2 küçükbaş hayvan bağışlayarak yapan Arıkan, herkesi bu kampanyaya davet etti. 
ARIKAN STARTI VERDİ

Arıkan, "Hepinizin bildiği gibi ekonomik açıdan sıkıntılı bir bayram sürecine girmekteyiz. Bu Kurban Bayramı'nda birçok kardeşimizin kurban kesemeyeceğini düşünmekteyiz. Bu vesile ile atalarımızdan kalan ve yok olmaya yüz tutmuş ahilik, yardımlaşma ve kaynaşma kültürünü yaşatmak için askıda et kampanyasını başlatmak bulunmaktayız. Kampanyaya 2 adet küçükbaş hayvan bağışlayarak startını veriyorum. Bu kampanyanın daha çok kitleye ve bağışçıya ulaşması için büyün herkese davette bulunuyorum" dedi.
'BİR PAYI DA SENDEN OLSUN'
Alanyalıların desteğini beklediklerini söyleyen Arıkan, "Askıda et kampanyamıza bütün alanya halkının desteklerini bekliyoruz. Kestiğin kurbanın bir payı ile sende destek ol, kurbanda et girmeyen ev kalmasın. Et toplama yerimiz Alanya Nüfus Müdürlüğü yanı, Alaiye kasap karşısı kapalı keremes alanı" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir