Alanya Medya dün en çok izlenen Ana Haber Bülteni oldu

Alanya Medya dün en çok izlenen Ana Haber Bülteni oldu
Alanya Medya, test yayınlarını sürdürmekte olduğu bu günlerde bile izlenme rekorları kırarak izleyicilerin beğenisini şimdiden kazanmayı başardı. Teşekkürler Alanya!

Sizlerin sayesinde kısa zamanda Alanya'nın en çok okunan haber siteleri arasında yerini alan Alanya Medya, dün akşam saat 19:00'da gerçekleştirdiği ve canlı olarak yayınlanan Ana Haber bülteninde Alanya'da yayın yapan tüm yerel ve Web Tv kanalları arasından açık ara fark ile sıyrılarak en çok izlenen Ana Haber bülteni oldu.

Fuat Kantarcı'nın sunum ve yorumlarıyla renk kattığı ana haber bülteni dün gece saat 00:00 itibari ile 37.749 kişiye ulaşmış ve 10,3 Bin kişi izlemişti. Bugün haberimizin hazırlandığı saat olan 10:00 itibari ile ise bu rakam 39.549 kişiye ulaşarak toplam 11,2 Bin görüntülenme rakamına ulaştı.

Alanya Medya'ya en yakın rakibi olan diğer bir Web Tv kanalı ise sadece 6,4 bin görüntülenme rakamında kaldı. Alanya Medya neredeyse en yakın rakibini ikiye katlayarak günün en çok izlenen Ana Haber Bülteni oldu. Teşekkürler Alanya!

Fuat Kantarcı ile Ana Haber Bülteni hafta içi her gün akşam saat 19:00'da Alanya Medya Ekranlarında. Sakın kaçırmayın.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir