Alanya'da kadınlar bu panelde bir araya gelmeye hazırlanıyor

Alanya'da kadınlar bu panelde bir araya gelmeye hazırlanıyor
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi geniş kapsamlı bir panel düzenlemeye hazırlanıyor.

Kendi alanlarında önemli başarılara imza atan Cumhuriyet Savcısı Neşe Kıyar, Yazar-Yönetmen Nilbanu Engindeniz, Alanya kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan'ın konuşmacı olarak katılacağı programda; "Kadın hakları ve hukiki yönü, kadına şiddet ve izlenilmesi gereken hukuki süreç, kadının sosyal ve iş hayatındaki rolü , İlçede kadınlara yönelik yapılan çalışmalar, projeler, anne-çocuk ilişkisi,annenin rolü, sanat dünyasında kadının rolü konuları ele alınacaktır. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı 6 Mart 2020 Cuma günü hastanenin konferans salonunda saat 16:30 da düzenlenecek olan panele herkesi davet etti.

Prof. Dr. Lakadamyalı: "Ülkemizde son yıllarda kadınlarımız pek çok alanda ve çeşitli faaliyetlerde daha yoğun yer almaktadır. Hastanemizinde çalışanlarının %60'ı kadınlarımızdan oluşmakta ve sağlık sektörüne emek vermektedirler. Bu kapsamda bizlerde farkındalık oluşturmak, kadınlarımızın sosyal, ekonomik ve kültürel alanda haklarını bilmelerine fayda sağlamak , ilçede kadınlarımıza yönelik faliyetler konusunda bilgilendirmek adına böyle bir platformda bir araya gelmek istedik. Güçlü ve başarılı kadınlarımızı temsilen 3 değerli konuğumuzla birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlarımızı konuşmaya hazırlanıyoruz.Ülkemizin gelişmesinde itici güç olan kadınlarımıza yönelik bu panelde bütün sorular cevaplarını bulacaktır. Bütün halkımızı bekliyoruz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir