AK Partililer oda başkanlarına ziyaret turu

AK Partililer oda başkanlarına ziyaret turu
İlçedeki oda başkanlarını ziyaret eden AK Parti yönetimi esnafın sorunları hakkında bilgiler aldı. Toklu ve yönetimi oda başkanlarına fedakarca çalışmaları için teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetim kurulu üyeleri esnaf odalarına ziyaretler gerçekleştirdi. Toklu ve yönetimi ziyaretlerine önce Alanya Ziraat Odası’ndan başladı. Oda başkanı Tahir Göktepe’yi ziyaret eden Toklu ve yönetim kurulu üyeleri ilçedeki tarım sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendirdi. Toklu, “Yönetim kurulu üyelerimiz ve meclis üyelerimizle beraber bugün ki ilk ziyaretimizi Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe’ye ve yönetimine gerçekleştirdik. Ziraat Odası Başkanımız Tahir Göktepe’ye çiftçilerimiz için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunduk” dedi. 

“MAHALLEMİZİN SIRDAŞLARINI ZİYARET ETTİK”
Toklu ve beraberindekiler daha sonra Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Toklu, bakkal esnafının sorunları hakkında Yenialp’ten bilgiler aldı. Toklu, “Mahallelerimizin sırdaşları en büyük destekçilerimizin temsilcisi Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp'i ve yönetimini, yönetim kurulu üyelerimiz ile ziyaret ettik. Sergiledikleri fedakarca çalışmalarından dolayı başkanımız Velittin Yenialp'e ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir