Alanya'da trajik ölüm! Kask takmaması canına mal oldu

Alanya'da trajik ölüm! Kask takmaması canına mal oldu
Alanya Çevreyolu Ticaret Lisesi Kavşağı'nda meydana gelen motosiklet-kamyonet çarpışması sonucu, kask takmayan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Alanya Çevreyolu Ticaret Lisesi Kavşağı'nda, Kadoil Petrol önünde motosiklet ile bir kamyonet arasında meydana gelen korkunç bir kazada, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kazanın detaylarına göre, motosiklet sürücüsü kask takmamıştı ve çarpışma sonucu ağır yaralandı. Maalesef, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen sürücü kurtarılamayarak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazayı gören görgü tanıkları, çarpışmanın şiddetinin büyük olduğunu ve hemen olay yerine sağlık ekipleri ile polis ekiplerinin sevk edildiğini belirtti. Polis, kazanın nedenlerini araştırmak için soruşturma başlattı.

Olayın ardından trafik yoğunluğu yaşandı ve kavşakta geçici bir süre trafiğe kapatıldı. Kazayla ilgili daha fazla ayrıntı öğrenildikçe güncel bilgilendirmeler yapılacaktır.

Alanya halkı, bu üzücü kaza nedeniyle büyük bir üzüntü içinde. Kaza kurbanının ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Kazanın detayları ile ilgili resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.