Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması ne zaman?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması ne zaman?
Bakanlıklar tarafından yapılan işe alımlar gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılacak olan şehit yakını, gazi ve gazi yakını atamasına dair bilgi sahibi olunmak isteniyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarına yönelik atamalar yapılıyor. Atama takvimine dair Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıklamada bulunarak tarihi duyurdu.

Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının kamu kurumlarına ataması yapılırken Bakan Göktaş, atama tarihini açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılacak şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması detayları merak edilirken ayrıntıları derledik.

ŞEHİT YAKINI, GAZİ VE GAZİ YAKINI ATAMASI NE ZAMAN?

Bakan Göktaş, iftar programında atamalara dair açıklamada bulundu. Bakan Göktaş şehit yakını, gazi ve gazi yakını atamaları için 22 Mart gününü işaret ederken "Sizlerin gösterdiği bu büyük fedakarlık karşısında bizler de canı gönülden, derin bir vefayla çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.'' dedi.

aile-ve-sosyal-hizmetler-bakanligi-sehit-yakini-gazi-ve-gazi-yakini-atamasi-ne-zaman.jpeg

Açıklamasına devam eden Bakan Göktaş, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sizler için ne yapmamız gerekiyorsa, hiç tereddüt etmeden yerine getiriyoruz. Eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere, konuttan ücretsiz seyahat hakkına kadar birçok alanda sizlere destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu cuma, yani ayın 22’sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim.'' ifadelerini kullandı.

aile-ve-sosyal-hizmetler-bakanligi-sehit-yakini-gazi-ve-gazi-yakini-atamasi-ne-zama.jpgBakan Göktaş, ''Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız.'' diyerek sözlerini sonlandırdı. Beklenen atamalar 22 Mart tarihinde gerçekleşecek ve kamuoyunun bilgisine sunulacak.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir