Ziraat Bankası'ndan Bankkart Kampanyası: Katılım Koşulları Duyuruldu!

Ziraat Bankası'ndan Bankkart Kampanyası: Katılım Koşulları Duyuruldu!
Ziraat Bankası, Ramazan alışverişlerinde 750 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere 75 TL Bankkart Lira hediye ediyor. Bu kampanya sayesinde müşteriler, anlaşmalı marketlerde, bakkallarda ve diğer iş yerlerinde avantajlı alışveriş yapma fırsatı yakalıyorlar. Detaylı bilgi için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ramazan Alışverişlerinizde Büyük Fırsat: 750 TL Bankkart Lira!

Ziraat Bankası, Ramazan alışverişlerinde müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Bankkart’larıyla anlaşmalı marketlerde, bakkallarda, kasaplarda, manavlarda ve şarküterilerde yapacakları 750 TL ve üzeri her alışverişte müşterilere 75 TL Bankkart Lira hediye edilecek. Toplamda 750 TL’ye kadar kazanılabilen bu lira, müşterilere avantajlı alışveriş imkanı sunuyor.

Katılım Koşulları ve Detaylar

Ziraat Bankası’nın düzenlediği kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin dikkat etmesi gereken bazı detaylar bulunuyor. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr veya RAMAZAN yazıp 4757’ye SMS göndermek yeterli olacak. Ancak unutulmaması gereken bir detay var: Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra yapılacak alışverişlerde 750 TL ve üzeri tutarın tek seferde ödenmesi gerekiyor.

Kampanya, 14 Nisan tarihinde sona erecek. Ayrıca e-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değil ve karta para yüklemeleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Ziraat Bankası, açıklamasında katılım kapsamında kullanılmayan paraların geri alınacağını belirtiyor. Bu nedenle, müşterilerin kartlarını düzenli olarak kontrol etmeleri öneriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.