SGK müfettişinden 17 milyon emekliye bir demet müjde! Zam, ikramiye, ek ödeme peş peşe hesaplara yatacak...

SGK müfettişinden 17 milyon emekliye bir demet müjde! Zam, ikramiye, ek ödeme peş peşe hesaplara yatacak...
17 milyon emekliye güzel haber son dakika geldi. Zam, ikramiye, ek ödeme peş peşe hesaplara yatacak emeklinin cebi dolacak...

SGK müfettişinden 17 milyon emekliye bir demet müjde! Zam, ikramiye, ek ödeme peş peşe hesaplara yatacak... - Milyonlarca emekli yaşamış oldukları maddi sorunları aşmak adına hükümetten yeni ek zamlar ve destek müjdesi beklemeye devam ederken konu hakkında son dakika açıklaması SGK eski müfettişi İsa Karakaş tarafından yapıldı.

Karakaş yapmış olduğu açıklamasında emeklilere sosyal yardım verilmesinin yanlış olduğunu ifade ederek bunun yerine emekliye net zam verilmesi gerektiğini ifade etti. Yerel seçim öncesi emeklilerin seyyanen zam beklentisi olduğunu belirten Karakaş önümüzdeki haftaya kadar sinyallerin gelmesi durumunda hala seçim öncesi zamma fırsat olduğunu ifade etti.

EMEKLİYE EK ZAM BEKLENTİ! SEÇİMDEN ÖNCE SEYYANEN ZAM GELİR Mİ?

Milyonlarca emeklinin beklediği 2024 zammı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla en düşük emekli maaşına yüzde 49.25 oranında zam yapılarak 10 bin TL olarak belirlendi. Gelen zam emekliler tarafından büyük tepki çekerken gözler seyyanen zammına çevrildi. Emekliler 'Seyyanen zammı yapılacak mı? En düşük emekli maaşına ne kadar zam yapılacak?' sorularını araştırırken SGK Uzmanı İsa Karakaş'tan müjdeli haber geldi.

Tarih vererek duyurdu. Emekli maaşlarına okkalı zam yolda. Emeklilerin beklediği seyyanen zammında kritik viraja girildi. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca emekli maaşlarında düzenleme bekliyor. En düşük emekli maaşına yapılan yüzde 49.25 oranındaki zam enflasyon karşısında hızla erirken vatandaşlar ek zam beklentisine girdi.

Milyonlarca emekli 'Yerel seçimler öncesi seyyanen zammı gelecek mi?' sorusunu araştırırken İsa Karakaş Mart ayının son haftasına dikkat çekti. Emeklilere seçim gününe kadar bir düzenleme yapılma olasılığını paylaşan İsa Karakaş, zam olasılığına işaret ederek şunları söyledi: "Önümüzdeki haftaya kadar sinyaller alırsak ve somut adımlar atılırsa, sonuç tamamen seçimler için tersine."

Emekliler Temmuz ayını beklemek istemediklerini ve yüksek giden enflasyon nedeniyle o tarihe kadar dayanmalarının mümkün olmadığını belirterek kendilerine seçim öncesi seyyanen zam verilmesini istiyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.