Çiftçilere %50 Hibeli Tohum Desteği Başvuruları Başladı!

Çiftçilere %50 Hibeli Tohum Desteği Başvuruları Başladı!
Tarım arazilerinin etkin kullanımını desteklemek amacıyla devlet tarafından çiftçilere sunulan %50 hibeli ayçiçeği ve nohut tohumu desteği için başvurular başladı.

Tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi amacıyla devreye alınan proje için çiftçilere açıklamalar peş peşe geldi. Kuru tarım alanlarında faaliyet gösteren çiftçiye %50 hibeli ayçiçek ve tohum desteği sağlanacağı belirtildi. 5 Mart 2024 tarihi itibarıyla başlayan başvuruların 11 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek aktarıldı. İşte tüm detaylar…

ÇİFTÇİYE MÜJDE VERİLDİ

Tarım arazilerinin kullanımını daha aktif bir hale getirilmesi amacıyla devreye alınan projeler için çiftçiye müjde verildi. Çiftçilere sağlanacak tohum desteği için Amasya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü duyuru yayımladı. Hibe desteğinden yararlanmak isteyen çiftçinin 5-11 Mart tarihleri arasında başvuru yapabileceği aktarıldı.

ciftci.webp

Amasya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru da Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında kuru tarım alanlarının %50 hibeli Ayçiçeği ve nohut tohumu desteğe verileceği aktarıldı.

Hibe tohum desteği başvurularının 5-11 Mart tarihleri arasında İl-İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine ÇKS belgesi ile birlikte şahsen başvuru yapılabileceği aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.