Alanya'ya Fransız turist akını

Alanya'ya Fransız turist akını
Havaların bölgemizde iyice yaz mevsimine döndüğü şu son günlerde, yeni bir turist turizmi gelirinin ayak sesleri de gelmeye başladı. Kruvaziyer, turizmini getirisi sebebiyle ilçemizin reklam ve yatırım faaliyetleri sonuç verdi. Fransız turistler Alanya'da...

En büyük turizm gelirlerinden birine sahip olan kruvaziyer turizmi için ülkemizin önemli rotalarından biri de ilçemiz Alanya'dır. Bu sebeple yapılan yatırımların ve reklamların ilçemiz Turizm için önemli getiriler sağlayacağı düşünülmekteydi.

Söz konusu çalışmaların neticesinde Alanya'ya bu yıl çok sayıda kruvaziyer gemisinin gelmesi beklenmektedir. Çıktığı Akdeniz turunda yönünü ilçemize çeviren Fransız kruvaziyer gemisi Alanya limanına geldi.

Söz konusu gemide 214 yolcu ve 142 personel bulunmaktadır. L'austral isimli Fransız kruvaziyer gemisi gibi birçok geminin sezon boyunca ilçemiz limanına geleceği tahmin edilmektedir. L'austral gemisinin bir sonraki durağı güzide tatil beldelerimizden olan Kuşadası olacaktır. Kar marjı yüksek olan söz konusu kruvaziyer turizminin ülkemiz açısından daha da gelişmesini temenni ediyoruz.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER