Binance CEO'su yeni 2024 yıl sonu Bitcoin tahmini yaptı rakam tutarsa olay olur

Binance CEO'su yeni 2024 yıl sonu Bitcoin tahmini yaptı rakam tutarsa olay olur
Son dönemde yakaladığı yükselişle rekor üzerine rekor kıran Bitcoin uçuşa geçerken 2024 yıl sonu fiyat tahmini için yeni rakam geldi.

Binance CEO'su yeni 2024 yıl sonu Bitcoin tahmini yaptı rakam tutarsa olay olur - Dünyanın en çok kullanılan kripto para birimi olan Bitcoin pandemi sonrası yaşadığı büyük çöküşle yatırımcılarını zarara uğratmış, milyonlarca doların piyasada buhar olup uçtuğ açıklanmıştı.

Türkiye'de de çok sayıda kişinin iflasına ve intiharına neden olan düşüş sona ererken bitcoin daha büyük bir hızla yükselişe geçmiş, yaşanan yükselişte yeni rekorlar peş peşe gelmişti. Yaşanan yükselişin süreci merak konusu olurken Binance CEO'su 2024 yıl sonu dolar kuru tahmini yaptı.

2024 YIL SONU BİTCOİN TAHMİNİ! 1 BTC KAÇ DOLAR OLACAK AÇIKLANDI?

Binance CEO'su Richard Teng son dönemlerde yükselişe geçen Bitcoin için yeni bir fiyat tahmininde bulundu. Son dönemlerde kurumsal yatırımcılar kripto destekli borsa yatırım fonlarına (ETF) daha fazla para aktarmaya ve ilgi göstermeye başladı. Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng'e göre bu hareket Bitcoin’i 80 bin doların üzerine taşıyacak.

Teng, daha önce kripto paranın yılı 80 bin dolar civarında kapatacağını tahmin ettiğini ifade etti. CEO buna karşın “arzın azalması ve talebin gelmeye devam etmesiyle" bu rakamın aşılabileceğini söyledi. Bu tahminin kendi kişisel görüşü olduğunu yineleyen Teng, rallinin "düz bir çizgi" olmayacağını ve iniş çıkışların piyasa için iyi olacağını da sözlerine ekledi.

BİTCOİN EN YÜKSEK KAÇ DOLAR OLDU?

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin bu yıl yüzde 56 artış göstererek geçtiğimiz hafta 73 bin 644 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

bitcoin.jpg

Gelen yoğun kar satışlarının etkisi ile bitcoin şu anda 67 ibn 791,90 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kurda yaşanan dalgalanma ve etkileri yakından takip ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir