Okullarda ara tatili ne zaman, ilkokul, ortaokul, lise 2. ara tatil tarihleri nedir?

Okullarda ara tatili ne zaman, ilkokul, ortaokul, lise 2. ara tatil tarihleri nedir?
Okullarda ara tatil tarihleri merak konusu olmaya devam ediyor. Ara tatil tarihlerine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken 2. ara tatil tarihleri de MEB takvimi ile belli oldu.

Okullarda ara tatil yapılmasına ilişkin kararın ardından Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) takvimi merak ediliyor. İlkokul, ortaokul, lise sınıfları için uygulanacak olan ara tatil ile ilgili araştırmalar arttı.

Gündemin en çok merak edilen konusu olan 2. ara tatil tarihleri belli olurken öğrenciler, 2024 yılı Nisana ayı ara tatili için araştırmalarını sürdürüyor. Nisan ayına kısa bir süre kala artan ara ''Tatil ne zaman?'' sorusunun cevabı da belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen ara tatil başlangıç ve bitiş günlerini derledik.

OKULLARDA 2. ARA TATİL NE ZAMAN, KAÇ GÜN?

2023 - 2024 Eğitim yılının ilk ara tatili Kasım ayında uygulandı. Ardından 15 tatil tamamlandı. Bugünlerde ise gündeme yılın 2. ara tatili yer alıyor. Milyonlarca öğrenci ''Ara tatil ne zaman, kaç gün olacak?'' sorularına cevap arıyor. 2. Ara tatil 8 - 12 Nisan 2024 tarihleri arasında olacak. Ramazan Bayramı 10 - 11 - 12 Nisan 2024 tarihlerinde idrak edilecek. Ara tatil hafta sonu tatilleriyle birlikte toplam 9 gün sürecek.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir