Alanya'da eşini öldüren koca adliye'ye sevkedildi

Alanya'da eşini öldüren koca adliye'ye sevkedildi
Alanya'da evden uzaklaştırma kararı olan koca,2 çocuk sahibi eşini bıçakla öldürdü.cani koca kayınpederini arayırak kızını öldürdüm. Teslim olan koca bu gün Alanya Adliyesine sevk edildi..

Alanya'da hakkında evden uzaklaştırma kararı olan koca, eşini bıçaklayarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Kestel Mahallesi'ndeki 2 çoçuğuyla baba evinde yaşayan Gülseren Yılmaz, (32) "şiddetli geçimsizlik" yaşadıkları için, Hilmi Yılmaz'a (43) mahkemece bir buçuk ay süreyle evden uzaklaştırma kararı verildi.

Karardan sonra eve gelen koca, kayınpederin evine gelerek kilitli kapının camını kırarak içeriye girdi. Eşiyle tartışmaya başlayan Hilmi Yılmaz, 2 çocuk annesi eşini, dışarıya sürükleyerek bahçeye çıkardı. Yaklaşık 15 yerinden bıçaklayarak Gülseren Yılmazı ağır yaraladı. 

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ALKÜ  hastanesine kaldırılan Gülseren Yılmaz tüm müdahalelrere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından Hilmi Yılmaz jandarma karakoluna giderek teslim oldu.

Öte yandan 15 yıldır evli olan ve 2 çocuğu olan 12 yaşındaki kızı ve 6 yaşındaki oğlu olan çiftin bir süredir geçimsizlik yaşadığı, ve bir tartışma nedeniyle evden uzaklaştırma veridliği öğrenildi.

Kestel Mahallesi'nde kurulan taziye çadırında baş sağlığı dileklerini kabul eden öldürülen kadının babası Ali Bayrak, "Bir ay önce tartışmaşlardı. Önemli birşey yoktu, gelip gidiyorlardı. Sonra sinsice gelmiş kapıyı kırmış, çocuğu bıçaklamış, öldürmüş. Öldürmeye teşebbüs ettmiş. Beni de aradı kızını öldürdüm. Teslim olmaya gidiyorum. Adama bir şeyimiz de olmadı. İçimizi yaktı. 

Baba Bayrak ikisinin de çalıştığını ve sorunlarınınolmadığını belirterek aralarını bulmak için çalıştıklarına vurgu yaptı. 

Olayın görgü tanığının olup olmadığına yönelik ise baba, işte olduğunu sadece evde kızının olduğunu belirtti. Komşularının görüp görmediğini bilmediğini aktaran Bayrak, "Ben yatarken gördüm. Ambulans alıp hastaneye götürdü. Evladımız kaybettik. Pırıl pırıl canımız kaybettik. onun hakkında gerekenin yapılacağına inanıyorum." diye sözlerini tamamladı.
Öldürülen kadın Gülseren Yılmaz cenazesi ALKÜ Hastanesinde cumhuriyet savcılığınca incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Katil koca Hilmi Yılmaz teslim olduğu Alanya İlçe Jandarma Karakolunda ifadesi alındıktan sonra bu sabah Alanya Adliyesine götürüldü
Bıçaklanarak öldürülen kadın Gülseren Yılmaz'ın cenazesi bugün Kestel Mahallesindeki Aile mezarlığına defnedilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir