Alanya'da Büyük Vurguna Hazırlanan 3 ATM Faresinden 1 kişi Tutuklandı

Alanya'da Büyük Vurguna Hazırlanan 3 ATM Faresinden 1 kişi Tutuklandı
Alanya'da büyük vurguna hazırlanan 3 ATM faresinden 1 kişi tutuklandı

Alanya'da bir bankanın ATM'sine yerleştirdikleri kart kopyalama düzeneğiyle vurgun yapmaya çalışan 3 şüpheli polis tarafından yakalandıktan sonra Adliye'ye sevk edilen 3 kişiden 1 kişi tutuklandı 

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, geçen Cuma günü saat 14.00 sıralarında Saray Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir bankanın ATM’sine banka/kredi kartlarını kopyalamaya yarayan cihaz yerleştirerek vurgun yapacakları bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, ATM’den kopyalama cihazını sökerek şüphelilerin yakalanması için güvenlik kameraları görüntüleri incelenmeye aldı. Asayiş Ekipleri yaptıkları teknik ve fiziki takibi sonucunda şüphelilerin kiralık araçla ilçeye geldiği tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren Asayiş , dün akşam saatlerinde şüpheli Recep Y.(56), Taner U. (32) ve Cem S.’yi (42) gizlendikleri adreslerde yakalayarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli bu sabah adliyeye sevk edildi.
Adliye'ye sevk edilen 3 şüphelilerden Recep Y. ve Cem S, Adli Kontrol şartıyla serbest kalırken Taner U. Kredi kartı kopyalama suçundan tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir