Alanya'da Kaymakamdan tekne yangınlarıyla ilgili açıklama

Alanya'da Kaymakamdan tekne yangınlarıyla ilgili açıklama
Alanya'da balıkçı barınağında çıkan ve 3 teknenin küle döndüğü yangında alevlerin sıçradığı dördüncü tekne de kurtarılamadı. Olayda dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Türkler Mahallesi’ndeki limanda meydana geldi. İki teknede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın iki tekneye daha sıçradı. Çevredeki vatnadaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Teknelerden 2 tanesi söndürülürken, diğer ikisinin ise söndürme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Ayrıca yangın söndürme çalışmaları esnasında dumandan etkilenen bir tekne çalışanı da hastanede tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, "Türkler Mahallesi'nde bulunan limanda maalasef 4 tane gezi teknemizde yangın başladı. Hem Antalya Büyükşehir Belediye İtfaiyesi hemde sahil güvenlik denizden müdahale ediyor. Tabiki bunlar ahşap tekneler olduğu için çok hızlı bir şekilde yanıyor. Edindiğimiz bilgiye göre. 4'ününde içerisindek kimse yokmuş. Burada bağlı duruyorlarmış. Şuana kadar hiç bir can kaybı yok. Söndürme işlemi bittikten sonra arkadaşlarımız savcılık talimatı doğrultusunda  jandarma ve sahil güvenlik tarafından gerekli soruşturma yapılacak" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir