Antalya'da Toplu Taşımaya Zam Geldi Mi 2024? %33 Zam Ne Zaman Uygulanacak?

Antalya'da Toplu Taşımaya Zam Geldi Mi 2024? %33 Zam Ne Zaman Uygulanacak?
Antalya'da toplu taşımaya zam geldi mi 2024 yılının bugünlerinde en çok konuşulan gündem konuları arasında yer alıyor. Yapılan UKOME Genel Kurulu toplantısı sonrasında Antalya'da ulaşıma yüzde 33'lük büyük zam geldi. Zamlı Tarife ne zaman uygulanmaya başlanacak?

Antalya'da toplu taşımaya zam geldi mi 2024 yılının bugünlerinde en sık araştırılan konular arasında yer alıyor. UKOME Genel Kurulu toplantısında alınan kararlara göre Antalya'da toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşı büyük bir şok bekliyor. Çünkü fiyatlar yüzde 33 arttı.

Antalya'da Toplu Taşımaya Zam Geldi Mi 2024?

Antalya'da toplu taşımaya zam geldi mi 2024 yılı içerisinde Mayıs ayının sonlarına geldiğimiz bugünlerde sizin tarafınızdan da yanıt aranan bir soru ise evet; Antalya'da toplu taşımaya büyük zam geldi!

UKOME Genel Kurul toplantısından sonra yapılan açıklamaya göre, Antalya'da toplu taşıma ücretleri şu şekilde belirlendi:

• Sivil : 20 TL

• Emekli ve öğretmen : 19 TL

• Öğrenci : 10 TL

• Kredi Kartı : 25 TL

Yapılan zamlar, UKOME Genel Kurulu'na esnaf tarafından götürülen yoğun talep sonrasında, %33 oranında gerçekleşti. Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Yakıt fiyatlarının yükselmesi ile birlikte zam talebinde bulunduk. Talebimiz tam olarak karşılanmadı. Ve maliyetlerin bir kısmının karşılanması için yeterli değil. Yakıt tüketiminin artması dolayısı ile esnaf bu durumdan olumsuz etkileniyor. Yeni tarifenin ne zaman uygulanacağı ile ilgili bir resmi karar alınmadı.