Antalya için bir ilk! İstanbul’dan sonra ilk kez...

Antalya için bir ilk! İstanbul’dan sonra ilk kez...
ATSO Başkanı Ali Bahar ATSO’da EMD üyeleri ile gerçekleştirdiği görüşmede Antalya için yeni bir projenin müjdesini verdi. Özellikle İstanbul’dan sonra ilk defa Antalya’da gerçekleşeceğini vurgulayan Bahar, projenin 6 ay içerisinde tamamlamayı düşündüklerini belirtti.

ATSO Başkanı Ali Bahar, İstanbul’da daha önce 3 ilçede gerçekleşmiş olan odanın şubeleşme işlemlerinin İstanbul’dan sonra ilk defa Antalya’da gerçekleşeceğini belirtti. EMD üyelerinin sorularına cevap veren Bahar, ayrıca ilçelere yapmak istedikleri yatırımlardan ve projelerden de bahsetti.

İlk şubeleşme Gazipaşa’da olacak!

İstanbul sonrasında ilk defa Antalya’da gerçekleşecek olan projenin Gazipaşa’da şubesinin açılacağını belirten Ali Bahar, ilk olarak uzak yerlerden başlamalarının sebebini;

“İstanbul da 3 ilçede şubeleşme olmuş. İlk defa İstanbul'dan sonra Antalya en uzak yerimiz olan Gazipaşa'da şubemizi açacağız. Artık Gazipaşa'da üyelerimiz şubeden faydalanabilecek. Önce en uzağa gidiyoruz çünkü en zor olandan başlıyoruz. Buralara giden yok. Buraları daha önce giden olmamış” ifadeleri ile açıkladı.

ATSO Başkanı Ali Bahar ilçe temsilcilikleri ile gerçekleştirilen istişarelerden ve ilçelere yapmayı planladıkları yatırımlardan bahsederek;

“İlçe buluşmaları düzenleyerek üyelerle bir araya gelmeyi hedefliyoruz. İlçelerden gelen fikirler, üyelerin orada yaşanan sorunları ele alacağız. Gazipaşa’da buraya gelen üyelerimiz bir günlerini kaybediyorlar ve burada sicil işlemlerini, şube işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Artık sicil işlemlerinin tamamı oradaki temsilciliklerimizde yerine getireceğiz. 6 ay içerisinde bunu tamamlamayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.