Alanya Kurbana Bayrama hazır Peki ya kurbanlık kesim yerleri...

Alanya Kurbana Bayrama hazır Peki ya kurbanlık kesim yerleri...
Alanya Belediyesi Kurban Bayramı'nda kurbanlıkların hijyenik koşullarda satış ve kesimi için gerekli tedbirleri alarak satış ve kesim yerlerini, yer ücretlerini ve satış fiyatlarını belirledi.

Alanya da Kurban Bayramı için hijyenik koşullarda kurban satışı ve kesimi yapılabilmesi amacıyla Mahmutlar Konaklı Demirtaş ve merkezde satış yerleri belirledi. 3 Haziran itibariyle başlan kurbanlık alım satım hayvan girişleri için büyükbaş hayvanların canlı ağırlık satış fiyatı 280 TL küçükbaşlar için ise 300 TL olarak açıklandı.

Büyükbaş kurban satış yeri ücreti 20 bin TL küçükbaş 15 bin TL ve belde yerleri için 10 bin TL olarak belirlendi. Resmi kesim yerleri Eşgilik Düğün Salonu Fığla Mahallesi Dolmuş Durağı Mahmutlar Belediye Şantiyesi ve Payallar Belediye Şantiyesi olarak tespit edildi.

Satış yerleri Oba Bucakoluk Mevki Konaklı Menderes Bulvarı Mahmutlar Sanayi Sitesi Güney kısmı oldu. Aynı zamanda Demirtaş Yenidamlar Sokak olarak da belirlendi. Veteriner ve zabıta ekipleri satış ve kesim yerlerini denetleyecek temizlik ekipleri bayram boyunca aralıksız çalışacak.

Alanya Resmi Kurban Kesim Yerleri 2024

Eşgilik Düğün Salonu

Fığla Mahallesi Dolmuş Durağı

Mahmutlar Mahallesi Belediye Şantiyesi

Payallar Mahallesi Belediye Şantiyesi