Alanya İŞKUR 26-27 Mayıs güncel iş ilanı! Grafik Tasarımcı, Büro Görevlisi, Şoför, Resepsiyonist (Engelli) alımı yapılacak!

Alanya İŞKUR 26-27 Mayıs güncel iş ilanı! Grafik Tasarımcı, Büro Görevlisi, Şoför, Resepsiyonist (Engelli) alımı yapılacak!
İŞKUR Alanya güncel iş ilanlarını merak edenler için 27 Mayıs Pazartesi günü saat 23.59'a kadar başvuru yapılabilecek. 24 saatlik güncel iş ilanları başvuruya açıldı. Alanya İŞKUR 27 Mayıs Pazartesi dolgun maaşla personel alımı ilanlarını araştıranlar için grafik tasarımcı, ön büro görevlisi, şoför ve danışma görevlisi alımı yapılacak. İşte detaylar

Uzun süredir iş arayışında olanlar için İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr adresinde yer alan açıktaki ilanlar ve istihdam alanları güncellendi. 26 ve 27 Mayıs tarihlerinde başvurulabilecek açık pozisyonlar belli oldu.

Alanya Grafik Tasarımcı İlanı

İŞKUR tarafından paylaşılan grafik tasarımcı ilanına göre yeterli teknik ve mesleki beceriye sahip olan adaylar en az ilköğretim seviyesinde mezun olmak şartıyla başvuruda bulunabilecek.

Alanya Ön Büro Görevlisi İlanı

İŞKUR ön büro görevlisi alımı yapıyor. Acil pozisyonunda başvuruya açtığı ilanda otel resepsiyoncusu olarak görev almak isteyenlerin Rusça ve İngilizce bilmesi gerekiyor.

Alanya Şoför Alımı İlanı

İŞKUR Başkent Üniversitesi'ne bağlı alan ya da faaliyet gösteren 124 yataklı Uygulama ve Araştırma merkezinde görev alacak araç sürücüsü aranıyor. Aranan şartların paylaşıldığı ilanda tam zamanlı çalışabilecek ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek personel aranıyor.

Başvuru sahibinin ortaöğretim lise ve dengi mezunu olması, Alanya'da ikamet ediyor olması, SRC 2 ve Psikoteknik belgelerine sahip olması gerekiyor.

İŞKUR Alanya İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

İŞKUR otel danışma görevlisi alım ilanı ilkokul veya lise dengi seviyesinde mezun olanlar, iletişimi kuvvetli olanlar danışma görevlisi pozisyonunda görevlendirilecek. Bu ilana yalnızca engelli olanlar başvurabilecek.

İş tanımında; gelenleri karşılayıp ilgili kişilere yönlendirme ve gerekli kontrolleri yapma açıklamasına yer veriliyor.

Alanya İŞKUR Grafik Tasarımcı ilanı için başvur

Alanya İŞKUR Büro Görevlisi ilanı için başvur

Alanya İŞKUR Şoför ilanı için başvur

Alanya İŞKUR (engelli) Danışma Görevlisi ilanı için başvur