Alanya çocukları koza kültür sizin için açıldı

Alanya çocukları koza kültür sizin için açıldı
Koza kültür Alanya gibi turizmin göz bebeği harika ilçe için yeni açıldı ve bu güzel imkanla gerek yerli gerekse yabancı turist çocukları da bu muhteşem çocuk etkinlikleri şöleninden yararlanabilecektir.

Alanya'da yeni açılan koza kültür çocuk evi özellikle çocuklu ailelerin gözdesi haline gelecek harika bir vakit geçirme mekanı oldu. Alanyalı aileler çocuklarına özel hizmete açılan bu hizmetten oldukça memnun törenle kapıları açılan bu eşsiz çocuk eğlence diyarı vakit geçirme ortamı kesinlikle gidenlerin görenlerin hoşuna gidiyor.

Adres olarak Güllerpınarı Mahallesi, Sertoğlu Sokak’ta bulunan bu eşsiz çocuk eğlence mabedine vakit ayıran aileler Alanya da yaşayan çocuklu aileler oldukça yoğun şekilde rağbet etmeye başladı. Güzel bir vakit geçirme ortamı olarak sunulan bu harika kültür çocuk evinde çocuklar dilerlerse enstrüman da çalabiliyorlar.

Çocukların enstrüman yanında bir de masal dinleyebilecekleri hoşça vakit geçirebilecekleri Alanya'ya özel bu kültür evinde siz ve geleceğimizin mirası çocuklarınız da hoşça güzelce vakit geçirebilecektir. Kültür evi açılışı oldukça renkli geçti ve bu etkinlik için Alanya Belediye başkanından, Milli eğitim müdürüne kadar herkesin güzel bir katılımı ile açılış da tamamlanmış oldu ve aynı zamanda güzel bir müzik resitali sunulmuş oldu.