Okta: Mağlubiyetsiz Serimizden Dolayı Memnuniyetimizi İfade Ediyoruz

Okta: Mağlubiyetsiz Serimizden Dolayı Memnuniyetimizi İfade Ediyoruz
Beşiktaş'ın Teknik Sorumlusu Halim Okta, Alanyaspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında takımının performansını değerlendirdi. Okta, ilk yarıda tempolarının düşük olduğunu ancak ikinci yarıdan memnun olduklarını ifade etti.
Beşiktaş'ın Teknik Sorumlusu Halim Okta, Alanyaspor maçının ardından yapılan basın toplantısında takımının performansını değerlendirerek, ilk yarıda tempolarının düşük olduğunu ancak ikinci yarıdan memnun olduklarını belirtti.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta, ilk yarıda kötü oynadıklarını ifade ederek, “Maç bizim açımızdan biraz zorluydu. Maç öncesinde sakat ve cezalı oyuncularımız vardır. İyi bir oyun ortaya koymaya çalıştık. Maçı kazanmak istedik. Ama ilk yarı biraz kötü oynadık. Tempomuz düşüktü. İkinci yarıdaki oyundan memnunuz. Bir an dikkat dağınıklığı gol yememize sebep oldu. Yenilmediğimiz için memnunuz. Genç arkadaşlarımıza süre verdik. Onları da görebildiğimiz için ayrıca mutluyuz. Güzel bir maç oldu, her iki taraftı da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

“BÜTÜN OYUMCULARIMIZ ELLERİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYOR”

Oyuncu değişiklikleri ilgili gelen soruya Okta, “Oyuncu değişikliklerini mecburiyetten yapıyoruz. Oyuncularımızı tam iyileşmeden oynatmak zorunda kaldığımız için zorunlu değişiklikler oluyor. Bütün oyuncularımız ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar, gayret ediyorlar. Bazen kazanılıyor, bazen kaybediliyor. Kazanmak istiyorduk fakat böyle bitti” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.