Öğretmenlere Alanya'da % 50 indirimli tatil fırsatı

Öğretmenlere Alanya'da % 50 indirimli tatil fırsatı
Öğretmenlere Alanya'da % 50 indirimle tatil fırsatı için Milli Eğitim Bakanlığı duyuru yayınladı. Peki söz konusu indirimden yararlanma şartları nelerdir? Kimler %50 tatil indiriminden yararlanacak. Söz konusu kampanya ne zamana kadar geçerli olacak? Detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlanan Eğitim Neferlerine Minnet isimli kampanya gereği öğretmenler tüm öğretmenevlerinde % 50 indirimle konaklayabilecekler.

Türkiye genelindeki tüm öğretmenevlerinde öğretmenler yer bulmaları halinde öğretmenevlerinde % 50 indirimle konaklayacaklar. Söz konusu indirimlerden öğretmenler süresiz olarak yararlanabileceklerdir.

Daha önce de 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenler için öğretmenevlerinde ilgili kampanya düzenlenmişti. Ancak daha sonra öğretmenevlerindeki indirimler iptal edilmişti.

Bakanlık ayrıca teknolojik aletlerden, beyaz eşyaya ve uçak biletlerine kadar birçok alanda öğretmenlere indirim imkanı tanıyan birçok ayrıcalık da eklemiştir. Eğitim neferlerine minnet isimli projede yer alan diğer indirimleri ve kampanyaları görmek için tıklayınız. Söz konusu indirimlerden sadece öğretmenler faydalanabileceklerdir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER