Dev buluşmada Sinanoğlu Gıda, Alanya’yı temsil etti

Dev buluşmada Sinanoğlu Gıda, Alanya’yı temsil etti
TÜRSAD tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen ‘Sektöre Değer Katan Buluşma’ programında yerli ve yabancı 278 katılımcı firma bir araya geldi. Programa Alanya'nın ticari yüzü olarak Sinanoğlu Gıda Pazarlama da katıldı.

Türkiye Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği’nce (TÜRSAD) Belek Turizm Merkezi'ndeki Granada Luxury Hotel’de bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen "Sektöre Değer Katan Buluşma" programında, turizm tedarikçileri ile satın alma yöneticileri bir araya geldi. Yerli ve yabancı 278 firmanın katıldığı ve yaklaşık 30 milyar liralık işlem hacminin hedeflendiği buluşma kapsamında sektör paydaşları ikili temaslarda bulundu.

2-5 Aralık tarihlerinde arasında 4 gün boyunca süren programa Alanya’dan Sinanoğlu Gıda Pazarlama, ENBİR markası ile katıldı. Niyazi Sinanoğlu ve Sinanoğlu Gıda Pazarlama temsilcileri programda Alanya'nın ticari yüzü olarak otel ve EDT gruplarına katkı maddesiz ürünleri ile çözüm ortağı olduğu firmalarla buluştu.

Dört gün boyunca sektör paydaşlarının temaslarda bulunduğu programın finalinde TÜRSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilal tarafından Niyazi Sinanoğlu’na plaket takdim edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir