Alanya'da www.aktiviteburada.com hizmete başladı

Alanya'da www.aktiviteburada.com hizmete başladı
Alanya'da online hizmet veren bir şirket tüm turistik turlar ve aktiviteleri online pazarlamaya başladı. 

Haber: MEHMET AL
Daha önce otel ile uçak gibi turizm alanlarında online satış başlatılmış ve yıllar içerisinde yaygınlaşarak tatilcilerin vazgeçilmez tercihlerinden oldu. 

Tatilde en çok tercih edilen başka bir eğlence alanı ise günlük turlar ile geziler olduğu için Alanya'da hizmet veren www.aktiviteburada.com şirketi tüm tur ve aktiviteleri kapsayacak bir teknolojiyle online satış başlattı. Tatilci Türkiye'nin dilediği yerinden Bot Turu, Safari Turu, Rafting gibi birçokaktiviteyi bünyesinde topladı. 

Yeni hizmetleri hakkında bilgi veren şirket yetkilileri, "TÜRSAB üyesi olan www.aktiviteburda.com şirketimiz Türkiye'nin 19 turizm kentlerinde hizmet vermektedir. Alanya, Antalya, Kemer, Belek, Ölüdeniz, Kaş, Manavgat, Marmaris, Kapadokya, Side, Kuşadası, Çeşme, Fethiye, Didim, Bodrum, Alaçatı, Adrasan, Oliympus, Çanakkale gibi şehirlerde günün 24 saati tüm hizmetlerimizden yararlanıyorsunuz.
Aktiviteburada.com ailesi olarak  günlük hayatın telaşesinden kendinize ayırdığınız vakitleri en keyifli  şekilde geçirmenizi ve bu vakitlerinizde mükemmel deneyimler yaşamınızı hedefliyoruz. Çünkü mutluluğunuzu önemsiyoruz. Ürün ve hizmetlerimizin bedelini uluslararası güvenilirliği bulunan “iyzico ödeme aracı” ile gerçekleştiriyoruz." dedi.

Uygun fiyat politikalarının bulunduğunu belirten yetkililer, "En önemli hedefimiz siz misafirlerimizin en uygun fiyatlarla farklı deneyimleri tecrübe etmenize olanak sağlamaktır. Partner firmalarımızın da en kaliteli  şekilde hizmet vermeleri konusunda denetimlerimizi aralıksız sürdürerek unutulmaz zamanlar geçirmenizi amaçlıyoruz. Günlük turlar, aktiviteler,etkinlikler için rezervasyon yapabileceğiniz ve güvenilir ödemelerinizi gerçekleştirebileceğiniz, Türkiye’deki online hizmet veren en büyük platformuz." diye konuştu.

ADRES:
www.aktiviteburada.com/-Kadıpaşa, Damlataş Caddesi No:8/A 07400 Alanya/Antalya
Tel: 0850 305 0506-0905550076907

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir