Adin Hotel'de 'Güvenli Turizm Sertifikası' almaya hak kazandı

Adin Hotel'de 'Güvenli Turizm Sertifikası' almaya hak kazandı
Adin Hotel, Covid-19 sürecinde Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı çerçevesinde yayımlanan kriterler kapsamında tüm koşulları eksiksiz bir süreçle yerine getirerek Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazandı.

Korona virüs ile mücadele sürecinde Adin Hotel, misafirlerinin güvenliğini öncelik olarak belirledi. Üstün hijyen ve güvenlik önlemleri sayesinde misafirleri alkolsüz her şey dahil konseptleriyle ve hayal kadar gerçek bir tatille buluşturmaya devam eden Adin Hotel, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi – ISO 22.000, Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001 standartlarını uygulamaya devam ediyor. 

Çevreye duyarlı konaklama tesislerinin sahip olduğu Yeşil Yıldız, plaj ve deniz temizliği göz önünde bulundurularak uluslararası kurumlar tarafından hazırlanan Mavi Bayrak belgelerinin standartlarını üstün organizasyon süreçleriyle yöneten otel, güvenlik ve hijyen süreçlerine Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde, Sağlık, Ulaştırma ve Altyapı, İçişleri ve Dışişleri Bakanlıklarının katkıları ve tüm sektör paydaşlarının işbirliğiyle başlatılan ‘Sağlıklı Turizm Belgelendirme Programı’nı da dahil etti.

Adin Hotel, Covid-19 sürecinde Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı çerçevesinde yayımlanan "Konaklama Tesisleri ve Tesisler Bünyesinde Yer Alan Yeme & İçme Ünitelerinde Pandemi Süresince Uygulanacak COVID-19 ve Hijyen Uygulamaları Değerlendirme Kriterleri" kapsamında tüm koşulları eksiksiz bir süreçle yerine getirerek "Güvenli Turizm Sertifikası" almaya hak kazandı. Covid-19 pandemi süreci boyunca misafirlerinin tesislerin her alanında özgürce ve güvenle tatil yapması için bütün önlemleri en ince ayrıntısına kadar aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir