OnePlus 13'ün Tasarımı ve Özellikleri Sızdırıldı

OnePlus 13'ün Tasarımı ve Özellikleri Sızdırıldı
OnePlus'ın yeni amiral gemisi OnePlus 13, dikey hizalanmış üçlü kamera kurulumu, Snapdragon 8 Gen 4 işlemci ve ekim ayında tanıtılacak olmasıyla dikkat çekiyor.

OnePlus 13 Tanıtımı Yaklaşıyor: Yenilikçi Tasarım ve Güçlü İşlemci

Akıllı telefon dünyasında önemli bir yer edinmeye çalışan OnePlus, yeni amiral gemisi modeli OnePlus 13 ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. OnePlus 12 ile elde ettiği başarının ardından şirket, yeni modelinde önemli değişikliklere imza atıyor. OnePlus Club isimli kaynaktan sızdırılan bilgilere göre, OnePlus 13; Samsung'un da benimsediği dikey olarak hizalanmış üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Bu yeni tasarım, şirketin önceki modellerindeki klasikleşen tasarım anlayışından bir ayrılık gösteriyor.

Yeni modelin işlemcisi konusunda da heyecan verici bir gelişme var. OnePlus 13, henüz resmi tanıtımı yapılmamış olan Qualcomm'un en yeni amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Gen 4 ile donatılacak. Bu güçlü işlemci, cihazın performansında önemli bir sıçrama yapmasını sağlayacak.

oneplus-13-dikey-kamera.jpg

Ekim ayında resmi olarak tanıtılması beklenen OnePlus 13, ayrıca ultrasonik bir parmak izi sensörüne geçiş yapacak. Cihazın ön panelinde ise kullanıcıları etkilemesi beklenen 2K OLED ekran yer alacak. Bu özelliklerle donatılan OnePlus 13, akıllı telefon pazarında dikkat çekici bir yere sahip olmaya aday görünüyor.

OnePlus, yeni amiral gemisi modeliyle kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Gelişmiş kamera kurulumu, güçlü işlemci ve yenilikçi tasarımıyla OnePlus 13, markanın akıllı telefon dünyasındaki etkinliğini artırma çabalarını destekleyecek önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Henüz cihaz hakkında çok fazla ayrıntı yok. Dilerseniz selefi OnePlus 12 modeline bir göz atalım;

OnePlus 12
Ekran6.78 inç – LTPO AMOLED
2K çözünürlük
120 Hz yenileme hızı
1600 nit parlaklık
1 milyar renk
HDR10+, Dolby Vision
Corning Gorilla Glass Victus 2
Aqua Touch
İşlemciQualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Ön Kamera32 Megapiksel
Arka KameraOIS’li 50 Megapiksel ana kamera + 48 Megapiksel ultra geniş açılı kamera + 64 Megapiksel makro lens
RAM12 GB / 16 GB
Depolama256 GB / 512 GB
Batarya5400 mAh, 100W SuperVOOC şarj desteği
İşletim SistemiAndroid 14 tabanlı OxygenOS 14
5G BağlantıVar
Fiyat849 / 999 Euro

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir