Yunus Akgün Transferi Resmen Tamamlandı! Yeni Takımı Belli Oldu!

Yunus Akgün Transferi Resmen Tamamlandı! Yeni Takımı Belli Oldu!
Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'ün Leicester City macerası sona eriyor. Kiralık olarak gönderildiği İngiliz ekibinde beklenen performansı sergileyemeyen Akgün, sarı-kırmızılı takıma geri dönüyor.

Galatasaray'dan sezon başında İngiltere'nin Championship ligi ekiplerinden Leicester City'ye kiralanan Yunus Akgün'ün geleceğiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sabah gazetesinin haberine göre; milli oyuncu, sezon sonunda Galatasaray'a geri dönecek.

Yunus Akgün'ün Leicester City Serüveni

Galatasaray'ın genç yeteneği Yunus Akgün, geçtiğimiz yaz, Okan Buruk yönetimindeki kadroda yeterli süreyi alamaması sonucu, kariyerine İngiltere'de devam etme kararı almıştı. Leicester City'e kiralık olarak transfer olan Akgün için, 9 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu da konulmuştu. Ancak, 25 maçta ilk 11 başlama şartı yerine getirilemediği için bu opsiyon devreye girmedi.

akg-080320241b19a59b.webp

Bu Sezonki Performansı

Yunus Akgün, Leicester City ile çıktığı bu sezon 22 resmi maçta, 10'unda ilk 11'de başlamak üzere, toplam 1047 dakika süre aldı. 23 yaşındaki oyuncu, bu süre zarfında 2 gol ve 2 asistlik performans sergileyerek takımına katkı sağladı. Ancak bu istatistikler, Galatasaray'ın genç oyuncusunun takımda kalıcı olmasına yetmedi.

Galatasaray, sezon sonunda Akgün'ü kadrosuna geri katmayı planlarken, genç oyuncunun sarı-kırmızılı formayla nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu. Akgün'ün gelecekteki performansı, hem Galatasaray'ın ligdeki başarısına hem de kendisinin kariyerine önemli ölçüde etki edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.