Ümit Milli Takım, Norveç Maçı Öncesi Hazırlıklarına Başladı

Ümit Milli Takım, Norveç Maçı Öncesi Hazırlıklarına Başladı
UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçı öncesi, Ümit Milli Futbol Takımı TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yoğun yağmur altında antrenmana başladı. Oyuncuların farklı çalışma programlarıyla hazırlıkları devam ediyor.

Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçı öncesinde Norveç'e karşı hazırlıklarına TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanla start verdi. Slovenya maçında ilk 11'de yer alan isimler fitness salonunda özel çalışmalar yaparken, diğer oyuncular saha antrenmanına katıldı.

Ekip, İstanbul'da bir antrenman daha gerçekleştirecek ve maçın oynanacağı Alanya Oba Stadyumu'nda son çalışmasını gerçekleştirerek maç için hazırlıklarını tamamlayacak.

Norveç maçı için aday kadroda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Doğan Alemdar (ES Troyes AC), Osman Ertuğrul Çetin (Gençlerbirliği), Emre Bilgin (Fatih Karagümrük)
Defans: Serdar Saatçı (SC Braga), Emin Bayram (KVC Westerlo), Taha Altıkardeş (Göztepe), Emir Ortakaya (Kocaelispor), Yasin Özcan (Kasımpaşa), Ayberk Karapo (Manisa FK), Kazımcan Karataş (Galatasaray), Eray Korkmaz (Çaykur Rizespor)
Orta Saha: Demir Ege Tıknaz (Beşiktaş), Aksel Baran Potur (Moss FK), Bartuğ Elmaz (Fenerbahçe), Cihan Çanak (Standard Liege), Emircan Gürlük (FC Orenburg), Şahin Dik (Giresunspor), Yunus Emre Konak (Sivasspor), Burak İnce (Slask Wroclaw)

Bu hazırlıklar, takımın maç öncesi performansını artırmak için yapılan detaylı ve özverili çalışmaların sadece bir parçası olarak görülüyor. Takımın Alanya'daki son antrenmanı ve maç öncesi son değerlendirmeleriyle birlikte hangi kadronun sahaya çıkacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.