N’skala uçmaya hazır

N’skala uçmaya hazır
Aytemiz Alanyasyor’un sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan sol beki N’Skala için Fenerbahçe ve Beşiktaş devreye girdi. 29 yaşındaki Demokratik Kongolu oyuncuyu en çok Sergen Yalçın istiyor.

Haber: MEHMET AL
Aytemiz Alanyaspor'un başarılı sol beki N'Sakala turuncu yeşilli takımdaki performansıyla büyük takımların radarına girdi. 2017-2018 sezonunda Belçika'nın Anderlecht takımından transfer edilen ve sezon sonunda sözleşmesi biticek olan Demokratik Kongolu 29 yaşındaki sol bek oyuncu için Fenerbahce ve Beşiktaş'ın transfer teklifine hazırlandığı bildidildi. 

İSTİKRAR ABİDESİ OLDU
Turuncu yeşilli formayı 3 sezondur giyen N'Sakala, Alanyaspor'un sol bekteki değişmez ismi oldu. Her geçen sezon başarısının üstüne koyan istikrarlı futbolcu, bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 27 maçta forma giyerken, 1 asist yaptı. 2 bin 400 dakika forma giyen N'Sakala, bugüne dek Alanyaspor ile 120 maça çıktı ve 7 asist yaptı.

8 FARKLI HOCA İLE ÇALIŞTI
Alanyaspor'da forma giydiği 3 sezonda 8 farklı teknik direktörle çalışan N'Sakala en çok forma şansını Saffet Susiç ile buldu. N'Sakala, bugüne dek Hüseyin Kalpar (13), Saffet Susiç (29), Hikmet Karaman (5), Mesut Bakkal (21), Mustafa Camunak (1), Sergen Yalçın (22) ve Erol Bulut (27) ile çalışma fırsatı buldu. Mevcut teknik direktör Erol Bulut'un da sol bekte vazgeçemediği isim olan N'Sakala, forma şansını koruyor.

BEŞİKTAŞ ONU ÇOK İSTİYOR
Süper Lig'in en başarılı top çalma istatistiklerine sahip futbolcuları arasında yer alan sol bekle ilgili bu sezon çok fazla transfer dedikodusu çıktı. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın peşinde olduğu dedikoduları dikkat çekerken, sarı lacivertli ekibin sezon sonu için anlaştığı da iddialar arasında yer aldı. Son olarak N'Sakala'yı Beşiktaş'ın teknik direktörü ve eski hocası Sergen Yalçın'ın da istediği öne sürülürken, sezon sonu Alanyaspor'da kalıp kalmayacağı ise merak konusu oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir