Alanyaspor Welinton'un Sözleşmesini Uzattı

Alanyaspor Welinton'un Sözleşmesini Uzattı
Spor Toto Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor, Welinton ile sözleşmesini 2023 yılına kadar uzattı.

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde, Alanyaspor'un üç yıl önce kadrosuna kattığı Welinton ile sözleşme uzattığı için mutlu olduğunu söyledi. Kulübün öz evladı Welinton ile 2023 yılına kadar sözleşme uzattıklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Camiamıza ve Welinton'a hayırlı olsun. Takımımızın önemli oyunculardan bir tanesi. Geldiği günden beri Alanyaspor için sahada elinden gelen herşeyi yaptı. Efendiliğiyle de takım arkadaşaları için örnek oldu. Bizden de mmemnun ki istediğimiz şartlarda sözleşmesini uzattı." dedi.

Takımıyla 2023 yılına kadar sözleşme uzatan Berizlyalı savunma oyuncusu Welintos ise burada çok mutlu olduğunu belirtti. Burada geçirdiği 3 yılda kendisine başkandan yöneticilere herkesin çok iyi davrandığını kaydeden Welinton, "Burası gelişmekte olan bir kulüp. 3 yıldır üzerine çok koyduk. Her geçen gün gelişen kulübüz. Şuanda bulunduğumuz yer sıkı çalışmamızın sonucu. Önümüzdeki 3 yıl için bu formayı giymekten mutlu olacağım. Elimden geleni yapacağım ve Alanyaspor'un başarısı için mücadele edeceğim." diye konuştu.

Welinton ligin dördüncü haftasında karşılacakları Fenerbahçe maçının hazılrıklarının nasıl gittiğine yönelik soruya ise kendilerini zor bir maç beklediğini iyi bildiklerini aktardı. Fenerbahçe'nin büyük bir takım olduğunun altını çizen Welinton, "Bütün hafta bu maça hazırlandık. Sıkı çalışıyoruz. Umarım çalışmlarımızın sonucunu bu hafta alabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.