Alanyaspor - Fenerbahçe Mücadelesi Bu Akşam

Alanyaspor - Fenerbahçe Mücadelesi Bu Akşam
Süper Lig'in lideri Alanyaspor, sporseverleri yakından ilgilendiren mücadelede bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak.. Saat 20:00'de Alanya Oba Stadyumu'nda oynanacak olan maçı FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya yönetecek..

Bu sezon Süper Lig'e muhteşem bir giriş yaparak ilk 3 mücadelede 3'de 3 yapan ve 9 puanla zirveye yerleşen Alanyaspor, milli aranın ardından bu akşam Fenerbahçe ile Alanya Oba Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Siper Lig'e Kayserispor başarısıyla giren ve ardından Kasımpaşa ile Malatyaspor'u yenen Alanyaspor, 7 puanla 2. sıradaki rakibi Fenerbahçe'yi de devirerek yoluna devam etmek istiyor. Mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Alanyasporlu futbolcular, daha sonra kampa girerek maçın oynanacağı saati beklemeye başladı.

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'den korkmadıklarını söyledi. Deneyimli teknik adam sözlerine şöyle devam etti; "Liderliğimizi sürdürebilmek için Fenerbahçe engelini de kayıpsız geçmek istiyoruz. Hafif sakatlığı bulunan oyuncularımız var. Onların da durumu maç saatinde belli olacak. Oyuncularıma ve ekibime güveniyorum. İyi ve kaliteli futbolculardan oluşan bir takımız. Fenerbahçe'yi de yenecek güçteyiz. Sahaya çıkıp kendi oyunumuzu oynamak ve sonunda galip gelmek istiyoruz. Taraftarlarımız desteklerini bizlerden esirgemesin."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir