Sergen Yalçın Antalyaspor'un lig hedefini açıkladı! Antalyaspor gaza basıyor

Sergen Yalçın Antalyaspor'un lig hedefini açıkladı! Antalyaspor gaza basıyor
Anadolu takımları süper lig içerisindeki mücadelesini sürdürürken Antalyaspor deplasmanda Beşiktaş'ı mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.

Futbolun efsane ismi Sergen Yalçın kariyerine teknik direktör olarak devam etme kararı almıştı. Bir dönem formasını da giydiği Beşiktaş'ta teknik direktör olarak ta görev alan ve başarılara imza atan Sergen Yalçın daha sonra takımı ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Sergen Yalçın, kariyer sürecinde Antalyaspor ile anlaşarak teknik direktörlük görevine getirilirken başarılı hoca deplasmanda eski takımına karşı sahaya çıkmıştı. Antalyaspor deplasmanda güçlü rakibini 2 gol atarak yenmeyi başarırken 1-2'lik sonuçla 3 puanı kapmıştı.

ANTALYASPOR LİGİ İLK 10 İÇERİSİNDE TAMAMLAMAYI PLANLIYOR!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, Süper Lig’i ilk 10 sıra içinde bitirmek istediklerini söyledi. Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Beşiktaş’ın 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “İlk yarı tamamen kontrolümüzde geçti. Çok iyi oynadık. Özellikle geçişleri iyi yaptık. Merkezi iyi kullandık. İlk attığımız gol ders sayılabilir bir goldü. Attığımız penaltıyı çok görmedim. Penaltı mıydı değil miydi görmedim. İlk yarı böyle bitti. Yediğimiz şok gol çok zor bir gol. Zor bir zaman diliminde takımı moralini bozdu.

Motivasyonu düşürdü. İkinci yarı rakibimiz daha iyi oynadı. İkinci golü de bulabilirlerdi. Son dakikada verilen penaltı, atılamayan penaltı bizim adımıza şans. Bunlar olabiliyor. Bugün itibarıyla şans bizden yanaydı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kısıtlı bir kadroyla iyi mücadele ediyoruz. Aylardır aynı oyuncularla oynuyoruz. Oyuncular öz veriyle oynuyor. Ligi ilk 10 sıra içinde tamamlamak istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Beşiktaş ile ilgili sorulara cevap vermek istemediğini de belirten Yalçın, “Oranın bir hocası, bir başkanı var. Ben Antalyaspor teknik direktörüyüm. Yorum yapmam doğru olmaz. Kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum” diye konuştu.

Sergen Yalçın şu anda Antalyaspor'un 41 puanı olduğunu, hedeflerinin ligi 50 puan civarında ilk 10 içerisinde tamamlamak olduğunu ifade etti. Anadolu takımlarının maddi olarak zor durumda olduğunu belirten Sergen Yalçın bu kulüplerin gelirlerinin arttırılması gerektiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.