Sebastian Szymanski'nin Yeni Adresi Belli Oldu

Sebastian Szymanski'nin Yeni Adresi Belli Oldu
Polonyalı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski, gösterdiği üstün performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin yıldızı için Napoli'nin kapıyı 30 milyon euroya yakın bir teklifle çaldığı belirtiliyor.

Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Sebastian Szymanski Avrupa devlerini peşini taktı. Polonyalı oyuncu sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacak. Sarı lacivertlilerin bonservis beklentisi en az 25 milyon euro.

SEBASTİAN SZYMANSKİ GELECEK SEZON...

Polonyalı futbolcu, Fenerbahçe'ye 10 milyon euro bonservisle transfer olmuştu. Sarı lacivertlilerde gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Sebastian Szymanski için Napoli devreye girdi. İtalyan kulüp, Fenerbahçe'ye Sebastian Szymanski için 30 milyon euro'ya yakın teklifte bulunacak. İtalyan basınının aktardığı haberde Napoli, daha önce Fenerbahçe'den Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'yi transfer etmişti. İtalyan kulübün hedefinde ise şimdi Sebastian Szymanski var.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sebastian Szymanski, bu sezon Fenerbahçe'de 41 maça çıktı. 31 kez ilk 11'de sahaya çıkan 24 yaşındaki futbolcu 12 gol, 13 asistlik performans gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.