Marco Reus Transferi Resmiyet Kazandı! Taraftar Havalimanını Dolduracak

Marco Reus Transferi Resmiyet Kazandı! Taraftar Havalimanını Dolduracak
Futbol dünyasında yankı uyandıran transfer gerçekleşti: Marco Reus'un yeni takımına transferi resmen duyuruldu. Transfer haberinin ardından taraftarlar, yıldız futbolcuyu karşılamak için havalimanına akın edecek.

Borussia Dortmund'da geçirdiği 11 sezonun ardından kulübün efsaneleri arasında ismini yazdıran Marco Reus, sezon sonu takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Alman ekibiyle olan sözleşmesinde son sezona giren Reus'a birçok takımdan teklif yağıyor.

MARCO REUS'UN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İngiliz basının haberine göre; Marco Reus için MLS, Süper Lig, Suudi Arabistan ve Premier Lig ekipleri devrede. Yıldız oyuncunun önceliği belli oldu. Alman futbolcunun menajeri, yıldız oyuncuyu West Ham'a önerdi. İngiliz ekibi ise Manchester City'nin Lucas Paqueta'yla ilgilenmesi nedeniyle o bölgeye Marco Reus'u transfer etmeye sıcak bakıyor. Alman oyuncunun önceliğinin de Premier Lig olduğu aktarıldı.

415 MAÇA ÇIKTI!

Marco Reus, "Gemisini terk etmeyen kaptan" olarak sadakatiyle anılırken, Borussia Dortmund ile 11 senede 415 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda ise 167 gol attı ve 128 kez asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.