Kuntz'dan Alanyaspor hamlesi! Boşalan koltuğa geçmek istiyor

Kuntz'dan Alanyaspor hamlesi! Boşalan koltuğa geçmek istiyor
Alman teknik direktör Stefan Kuntz, A Milli Takım görevinden ayrıldıktan sonra Alanyaspor'a teknik direktörlük teklifi gönderdi. Alanyaspor yönetimi teklifi değerlendirmeye alıyor.

Alanyaspor'da teknik direktör değişikliği sonrası gündeme gelen bir isim olan Stefan Kuntz, A Milli Takım görevinden ayrıldıktan sonra uzun süre takım çalıştırmamıştı. Ancak şimdi Alman teknik direktör, Alanyaspor'a teknik direktörlük teklifi gönderdi.

Stefan Kuntz, menajeri aracılığıyla Alanyaspor yönetimine bir mesaj ileterek göreve hazır olduğunu ifade etti. Teknik direktör değişikliği sonrasında takımın başına getirilebileceğini belirtti.

Alanyaspor yönetimi, bu beklenmedik teklifi şu an için net bir şekilde değerlendirmeye alırken, teknik direktör arayışları hızla sürdürülüyor. Stefan Kuntz'un Alanyaspor'da göreve başlayıp başlamayacağı, yönetimin yapacağı değerlendirmeye ve görüşmelere bağlı olarak netlik kazanacak.

Stefan Kuntz, A Milli Takım'ın başındayken gösterdiği performansla tanınıyor. Milli Takımın başındayken 20 maça çıkan Kuntz, 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etmiş ve 1.95 puan ortalaması yakalamıştı. Şimdi Alanyaspor'un başına geçip geçmeyeceği merakla bekleniyor.

Haber Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.