Kestelspor'un direnişi yetmedi! Bandırmaspor'a mağlup oldu

Kestelspor'un direnişi yetmedi! Bandırmaspor'a mağlup oldu
Kestelspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'a karşı gösterdiği çaba sonucu galip gelemedi. Bandırmaspor, turu geçerek bir üst tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nın heyecanı Bandırma'da devam etti, ve Bandırmaspor ile Alanya Kestelspor arasında oynanan karşılaşma oldukça çekişmeli geçti. Hakemler Can Cengiz, Sefa Özcan ve Sabri Üstünel'in gözetiminde oynanan maç, Bandırmaspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Alanya Kestelspor, maça istekli başladı, ancak erken dakikada Aygün Özışıkyıldız'ın attığı golle Bandırmaspor öne geçti (dk. 4). Bu gol, Bandırmaspor'a büyük bir avantaj sağladı. İlk yarı boyunca Alanya Kestelspor, eşitliği sağlama çabasında olsa da sonuç alamadı.

Bandırmaspor, ikinci yarıda da baskısını sürdürdü. Mustafa Saymak'ın attığı gol (dk. 69) ve Bobadilla'nın katkısıyla (dk. 73) öne geçti ve maçın kontrolünü elinde tuttu. Alanya Kestelspor'un tek golü, Eren Taştan'ın (dk. 88) geç attığı golle geldi.

Alanya Kestelspor'un teknik direktörü Gökhan Kilavuz, maç sonrası hayal kırıklığı yaşadı. Takımı, direnç göstermeye çalışsa da turu geçemeyerek turnuvaya veda etti.

Haber Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.