Kestelspor maçlarına kadın hakem istemiyor

Kestelspor maçlarına kadın hakem istemiyor
Kestelspor yönetimi Konya Ereğlispor deplasmanında kadın hakem Sedef Altuntepe'nin yönetiminden şikayet eden Kestelspor yönetimi, maçlarına kadın hakem istemiyor.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kestelspor, 23 Şubat Pazar günü Milli Egemenlik Stadında karşılaşacağı Bucak Oğuzhanspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Milli Egemenlik Stadı yan sahada teknik sorumlu Cenap Taner yönetiminde gerçekleştirilen ve ısınma çalışmasıyla başlayan antrenman, dayanıklılık koşularıyla devam etti. İdmanın ikinci bölümünde ise çift kale maçta taktik çalışması yapıldı. Antrenmana sakatlığı bulunan ve tedavi için Trabzon'a giden Mehmet Küçükdurmuş katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Şükrücan ve Onur ise takımdan ayrı sağlık ekibi gözetiminde çalıştı.

TECRÜBELİ HAKEM İSTİYORUZ
Öte yandan ligin 18'nci haftasında deplasmanda oynanan Konya Ereğlispor maçında görev yapan kadın hakem Sedef Altuntepe'nin kötü yönetiminden dolayı bundan sonraki maçlarına kadın hakem istemiyor.  Kadın hakemin genç ve tecrübesiz olması sebebiyle maçın ağırlığını kaldıramadığını ve mücadeleyi iyi yönetemediğini savunan Kestelspor yöneticileri, lider takımın maçına neden tecrübesiz ve kadın hakem verildiğine anlam veremediklerini söylediler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir