Kestelspor'da teknik direktör değişti!

Kestelspor'da teknik direktör değişti!
Alanya Kestelspor'da dün gece sıcak gelişmeler yaşandı. 4 maç önce göreve gelen teknik direktör Mehmet Akbulut ile yollarını ayıran yönetim, yerine ise bir önceki teknik direktör Ahmet Duman'ı getirdi

Misli. com 3. Lig 4. Grup'taki temsilci Alanya Kestelspor'da yönetim, 4 hafta önce göreve gelen teknik direktör Mehmet Akbulut ile yolları ayırdı.  Ligin ilk yarısının bitmesine 4 maç kala gelen ve sözleşmesi de bu 4 maç üzerinden yapılan Akbulut, devre arası transfer sezonunda yüksek bütçeli transferler istediği için yönetim ile ikinci yarı için anlaşamadı. Kestelspor ile 4 maçta 2 galibiyet, 2 de beraberlik alarak 8 puan toplayan Mehmet Akbulut, yönetime 4 maç için 12 puan sözü verdiği iddia edildi.

BAŞKAN YÜCEL DE KATILDI

Alanya Kestelspor yönetimi, dün gece 01.30'a kadar Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de katıldığı bir toplantı yaptı. Mavi beyazlı yönetim, eski teknik direktör Ahmet Duman'ı yeniden göreve getirme kararı alarak deneyimli çalıştırıcıyı Alanya'ya davet etti. Duman'ın ise dğn gece yola çıktığı ve bugün öğleden sonra Alanya'da olacağı öğrenildi. Alanya Kestelspor yönetiminin, gençlere daha çok şans verdiği için Ahmet Duman'ı yeniden tercih ettiği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir